Jag vill börja bryta arm, hur ska jag göra?

1. Gå in på www.svenskarmsport.com och klicka på rubriken KLUBBARNA och se om det finns någon armbrytarklubb i din närhet som du kan börja träna med.

2. Finns det ingen klubb så skriv i GÄSTBOKEN på svensk armsport alternativt via Svensk Armsports Facebooksida och fråga om det finns någon armbrytare i dina trakter eller om någon är sugen på att börja träna.

Allt Ni sen behöver för att bryta arm är någonstans att träna och ett armbrytarbord. Bord kan Ni beställa av mig, finns även begagnade samt uthyrningsbord (kontata mig för mer info på info@heidiandersson.com)


TIPS!

Bidrag till inköp av armbrytarbord från kommunen kan säkert erhållas – kontakta fritidskontoret i Din hemkommun och fråga vilka möjligheter som finns. Kravet för dessa bidrag brukar vara att man är en registrerad förening/klubb. Hur man registrerar en ny förening/idrottsförening kan de hjälpa till med (Då kan Ni också söka aktivitetsstöd som blir ett ekonomiskt bidrag till Er verksamhet)

Samarbetspartners
Det finns suveränt bra reklamplatser på Världsmästarbordet – borden tillverkas med en speciell reklamplatta på kortsidorna som mankan erbjuda tänkbara samarbetspartners/sponsorer att exponera sin logotyp och på så sätt finansiera bordet/borden.

Nedslagskuddarna samt mitten på bordsskivan är även det bra reklamplatser. Borden passar utmärkt att placera på skolor och fritidsgårdar, kanske ngn fritidsgård är intresserad av att köpa in ett bord och Ni får möjlighet att träna i deras lokaler samt erbjuda ungdomar en spännande och nyttig fritidssysselsättning?

Eller kanske ngt gym eller träningsanläggning, folketshusförening eller något ungdomsprojekt är intresserade av ett armbrytarbord?

Kontakta tänkbara samarbetspartners/företag och erbjud dem ett samarbete, säg inte sponsring, för det låter som om någon bara ger och inte får något tillbaka vilket företagen givetvis får med loggor på borden. Fråga om de är intresserade av att samarbeta med er, berätta om Er tänkta verksamhet, att ni tänker kontakta media (vilket Ni givetvis ska göra). När sen media; tidningar, tv osv kommer och fotograferar/filmar träning/tävling etc så kommer givetvis borden med FÖRETAGSLOGGORNA att exponeras. Tänker Ni börja träna och tävla i armbrytning så erbjud tänkta samarbetspartners exponering på tränings/tävlingskläder (T-shirts, klubbkläder etc) Använd fantasin!

OBS- det viktiga är Ni kommer igång med verksamheten dvs börjar träna, sen kan Ni starta förening.

 

LYCKA TILL!