Mot huvudstaden

Bild från promenad på fjället i andra änden av kommunen tidigare i veckan

Sitter på bussen mot Umeå genom snötyngt landskap för att där delta på min vän YogaAnnas yogapass och sen hoppa på nattåget mot Stockholm. I huvudstaden väntar föreläsningsuppdrag, intervjuer och möten.

Idag är sista dagen på novemberlovet som vi tillbringat i båda ändarna av kommunen. Jag har bland annat ivrigt lekt lampjakt med Dante och hans kusiner, spelat spel, läst böcker, fiskat och bakat bröd. Lille Simon fick feber sista dagarna, men mår klart bättre idag och dukade i morse upp med sin leksaksservis som Dante och hans kompis Gustav tovat tillbehör till; kycklingben och burgare. Simon serverade och vi bjöds till bords. Dante sprang iväg för att skotta hos Björns föräldrar så han missade kalaset!

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.