Anlita mig

20130909-225902.jpg– Är du intresserad av att jag kommer i samband med något evenemang, mässa, invigning, temadag eller liknande och berättar om armbrytning, byn Ensamheten, instruerar armbrytning, håller i utmaningar och arrangerar armbrytartävlingar?

Jag håller olika typer av presentationer, där jag personligt berättar om min sport, träningen, styrkan att komma från byn Ensamheten och vägen mot VM-gulden, vikten av att göra val och följa sitt hjärta.  Min hobby är att förverkliga drömmar! Som 19-åring startade jag företag och blev Sveriges första (och en så länge enda) armbrytarkonsult, vilket blev början på en tuff och fantastisk resa mot självförverkligande, kraft och styrka! Om viljan och pärgrävarmentaliteten finns är ingenting omöjligt.  Jag har två starka stora intressen – armbrytning och hållbarhetsfrågor och om intresset finns berättar jag om min och maken Björn Ferrys målsättning att vara fossilFRIA till år 2025. Vad innebär det? Hur ska vi klara det? Hur tänker vi och hur långt har vi kommit? Hur planerar vi att leva i fossilFRIHET när det gäller, Bilen, Biffen, Bostaden, Börsen och Konsumtionen? Åhörarna får ett rejält studiebeök i vårt liv, vårt hjärnstormande och får ta del av våra planer och konkreta åtgärder så här långt.

Presentationer som jag håller är vanligtvis är 30-60 min långa, men jag håller både längre och kortare beroende på uppdrag. Innehållet i presentationer varierar också det beroende på åhörare och uppdragsgivarnas önskemål.

Heidi Andersson
info@heidiandersson.com
+46 (0)70 201 68 80