Armbrytarbord/ Armwrestling table

7,375.00kr

I lager

Beskrivning

Armwrestling table Euro 595. Prices do not include cost of transportation and any duty.

Världsmästarbordet är en stilren kvalitetsprodukt med VÄRLDENS STARKASTE hållbarhetsprofil.

Många skolor, fritidsgårdar och föreningar har redan upptäckt möjligheterna med armbrytning. Den är enkel, engagerande och väldigt populär. Personal och elever från skolor som har armbrytarbord berättar att armbrytningen blir ett alternativ till boll- och lagsporter och att de upplever att överaktiva elever får utlopp för en massa överskottsenergi. Bryta arm kan man göra ung som gammal, funktionshindrad som icke funktionshindrad varhelst man bor i världen – allt man behöver är en arm och ett armbrytarbord!

”Tillsammans med Björn Ferry har jag tagit fram VÄRLDSMÄSTARBORDET, ett kvalitetsbord som håller för tuffa tag. Borden är enkla att montera och tar i stort sett ingen plats”
/Heidi Andersson, elvafaldig världsmästare i armbrytning

  • Bordet levereras komplett med underdel, överdel, ben, bordsskiva, kuddar och handtag.
  • Vikt: 32kg, paketerat i två kartonger: 68 x 92cm, höjd 28cm samt 94cm x 61cm, höjd 6cm.
  • Höjd 102cm.
  • Bordsskivan; 66 x 91,5cm, träskiva i björk.

Leveranstid: 3- 7 dagar.

Armbrytarborden är lokalproducerade i Storuman av Compia AB, som använder återvunnet stål.
Handtagen görs av Råsunda Mekaniska i Storuman och lagret finns på plats i Storuman.

Kuddarna tillverkas i Smedjebacken, Dalarna och görs av en massiv stomme i trä som kläs med vaddering Bonded Foam BF200 är en produkt som är 100% återvunnen ifrån spill av den dagliga produktionen från Special-Plast. Vadderingen är Polyuretanskum som tillverkats till allt från tvättsvampar till sjukhusmadrasser och när man kapar dom till mått så blir det alltid en liten bit över. Denna rivs ner och pressas samman till olika densitet efter önskemål. Företaget Special-Plast har varit miljöcertifierade sedan 2008. Vadderingen kläs med konstläder Illusion från Nevotex med 100 OEKO-TEX® certifiering vilket innebär att produkten inte innehåller kemikalier i halter som är hälsoskadliga, vilket är det bästa och miljöriktigaste konstlädret vi hittills hittat!

Kul att lyfta när det gäller @nevotexgroup och hållbarhet är att de är verifierade enligt hållbarhetsstandarden 26000:2021 och har egna solceller installerade som ger ett överskott på egenproducerad el.

Utnötta kuddar med okej stomme skickas till oss och vi ser till att de kläs om på nytt!
Att reparera istället för att tillverka nytt är både klimatsmart och mer ekonomiskt försvarbart vilket är kul att så många skolor och fritidsgårdar förstått! Mejla ino@heidiandersson.com för mer info och fraktsedel.

Så långt det är möjligt återanvänder vi emballage och tejpar igen kartongerna med miljömärkt tejp.

Vi jobbar vidare med att utveckla våra armbrytarbord så de verkligen lever upp till; armbrytarbord med världens starkaste hållbarhetsprofil.

 

Vill du ha egen design på bordet? Stripning, affisch etc? Tips på finansieringslösningar och bidragsansökningar för inköp av armbrytarbord?  Kontakta Heidi Andersson för mer info: info@heidiandersson.com

 

  

Ytterligare information

Vikt 38 kg
Dimensioner 93 × 66 × 102 cm