Armbrytarbord/ Armwrestling table

7,375.00kr

I lager

Beskrivning

Armwrestling table Euro 595. Prices do not include cost of transportation and any duty.

En stilren kvalitetsprodukt.

Många skolor, fritidsgårdar och föreningar har redan upptäckt möjligheterna med armbrytning. Den är enkel, engagerande och väldigt populär. Personal och elever från skolor som har armbrytarbord berättar att armbrytningen blir ett alternativ till boll- och lagsporter och att de upplever att överaktiva elever får utlopp för en massa överskottsenergi. Bryta arm kan man göra ung som gammal, funktionshindrad som icke funktionshindrad varhelst man bor i världen – allt man behöver är en arm och ett armbrytarbord!

”Tillsammans med Björn Ferry har jag tagit fram VÄRLDSMÄSTARBORDET, ett kvalitetsbord som håller för tuffa tag. Borden är enkla att montera och tar i stort sett ingen plats”
/Heidi Andersson, elvafaldig världsmästare i armbrytning

  • Bordet levereras komplett med underdel, överdel, ben, bordsskiva, kuddar och handtag.
  • Vikt: 32kg, paketerat i två kartonger: 68 x 92cm, höjd 28cm samt 94cm x 61cm, höjd 6cm.
  • Höjd 102cm.
  • Bordsskivan; 66 x 91,5cm, standard är massivt trä, finns även andra skivor att välja på.

Leveranstid: 2- 7 dagar.

Armbrytarborden är lokalproducerade i Storuman av Compia AB, handtag, bultar och muttrar görs av Råsunda Mekaniska i Storuman och lagret finns på plats i Storuman. Kuddarna tillverkas i Smedjebacken, Dalarna. Bordsskivan består av massivt obehandlat trä (svensk fura) om inte annat önskas.

Vill du ha egen design på bordet? Stripning, affisch etc? Tips på finansieringslösningar och bidragsansökningar för inköp av armbrytarbord?  Kontakta Heidi Andersson för mer info: info@heidiandersson.com

 

  

Mer information

Vikt 38 kg
Dimensioner 93 × 66 × 102 cm