Göra upp upp sportsliga former

Det är populärt att anlita Armbryterskan Heidi Andersson och hennes far Kent Andersson eller annan armbrytande släkting från byn Ensamheten för att introducera sporten på skolor och fritidsgårdar.

– Är Ni intresserade av att införskaffa ett armbrytarbord och få världsmästarinstruktioner av armbryterskan Heidi Andersson? Och kanske ett och annat tips på hur Ni kan finansiera inköp av armbrytarbord, bidragsmöjligheter etc?

Maila eller ring för mer info; info@heidiandersson.com +46 (0)70 201 68 80

”Tillsammans med skidskytten Björn Ferry har jag tagit fram världsmästarbordet – ett kvalitetsbord som håller för tuffa tag. Armbrytarborden är enkla att montera och tar i stort sett ingen plats och
placeras ofta i uppehållsrum, korridorer och elevfik.”

Personal och elever på skolor och fritidsgårdar som har införskaffat armbrytarbord berättar att de upplever att överaktiva elever får utlopp för en massa överskottsenergi.

”Jag vill efter en vecka med armbrytarbordet på skolan meddela att det används mycket flitigt. Man ser glada miner, man utmanar varandra stup i kvarten, jag ser hur de armbrytningskunniga växer i storlek och aktning när de visar nybörjarna hur man skall göra!”/Rektor Kjell Magnusson Forsärlans Miljöskola Billesholm

Bryta arm kan man göra;  ung som gammal,  funktionshindrad som icke funktionshindrad. Rullstolsburna använder sig bara av speciella pallar – finns även korta ben att beställa för att smidigt kunna rulla in rullstolen under bordet.