Efter skidskytte-VM kommer uppdatering

Björn är på väg hem. Väntar just nu på att få byta tåg i Berlin. Han lyckades undvika en demonstration med TUSEN (!) traktorer som skulle ske kl 6 när hyrbilen skulle lämnas igen i morse. Skönt! Nu vill vi att han kommer hem efter drygt två veckors skidskyttefokus! Allt har gått bra, men som jag alltid säger så går det så mycket smidigare att vara två än en. Och som alltid är backupen från mor och farföräldrar en förutsättning för att vi ska kunna hålla igång alla aktiviteter (knatteträningar, hockey, slalomåkning, flugbindningskurser osv) och jobbuppdrag även om det bara är jag hemma.

Det är mycket på G gällande våra kuddar och armbrytarbord. Förhoppningsvis kommer vi kunna ta både tillverkning, lagerhållning och leveranser till nya effektivare och klimatsmartare nivåer nu under 2024!

Simon SIKTAR noggrant med Sverigeflaggan! #skidskytteVM

Semelfika hos Farmor Elsa!

Under tiden Björn har varit borta har det bildats band..

.. och bakats surdegsbröd, både värdelösa och klart bättre!

Vi har varit i fjällen!

Och tack vare support av mor och far har Dante hunnit binda ett gäng flugor på kurs i Råstrand.

När vi är på kurs underhåller Simon mormor och morfar i Ensamheten.

Tags: , , , , , , , ,

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.