Hur fan ska vi ha det?

Äntligen kommer uppföljaren till succén FERRY TALES inte så förbannat tillrättalagt (70 000 sålda ex) Dagboken täcker den här gången tiden från april 2022 och ett år framåt. Björn Ferry berättar om vardagen i Storuman, om skogen, fåglarna och älgjakten, om oväntade möten på tåget, om det han ser, läser och tänker. Han grubblar över biologisk mångfald och om det finns en hållbar livsstil. Vill någon leva så? Värderingar, religioner, ideologier – allt handlar om olika berättelser som människor väljer att tro på. Alla tror, även de som tror att de vet. Björn bekänner sig till berättelsen om att Sverige ska bli världens första fossilfria välfärdsnation. Han lockas av framtiden även om risken är uppenbar att framtiden var bättre förr.

Välkommen in i huvudet på Björn Ferry!
Boken kan beställas här via Bokus men även köpas via Adlibris och andra som via Storytel. Finns även som Ljudbok!

Tags: , , , , , , ,

Ett svar till “Hur fan ska vi ha det?”

  1. Wille 11 oktober, 2023 at 09:05 #

    Den var skitbra!

    Helt i linje med min egen problematisering kring mångt o mycket!
    Hoppas många läser och lyssnar med öppna sinnen, skulle nog ge mycket.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.