Äventyr

Gatloppet i Gladiatorerna.

Jepp, jag överlevde och klarade mig oskadd genom Gladiatorerna. Lyckades hoppa i bassängen och ta linbanan utan att bryta kroppsdelar. Besegrade där och då ”släppa-taget och hoppa- ångesten, men underskattade rullbandet. Sprang många gånger (bortklippt) och sprängde mig totalt, sen sänktes hastigheten och det gick att promenera upp. Sist jag lekte gladiatorerna fick jag tag i kanten och kunde dra mig upp, men den här gången misstänker jag att bandet rullade betydligt fortare och jag var dessutom dyngsur, vilket jag inte haft med i beräkningarna. He he, jag hade klart föredragit en omvänd hinderbana som startade med rullband och avslutades med armgång i mål. Dante blev frustrerad och vi fick tillfälle att prata om att det viktigaste man lär sig i livet är att hantera motgångar och skilja på lek och allvar.

Armbrytaruppdraget på Utemässan gick fint och växthuset är nergrävt och förankrat i backen. Fortsättning följer!

Foto: Frank Andersson. Vi var på plats alla tre i lördags; farsan, broder Frank och jag, på Utemässan och instruerade armbrytning och arrangerade tävlingar.

Dante och jag på äventyr.

Dante blickar ut över Ensamheten.

Sten i massor.

Titta Heidi – skelettdelar!

Mycket riktigt, delar av en neandertalare, dinosaurie eller kanske en ren?

Klädsel: Kentkeps (morfars stil), pyjamasjacka, jobbarbyxor, arbetshandskar och fodrade stövlar.

Vindpinade tallar och massiva stenformationer. Dramatiskt och mycket spännande!

Nu är det ”bara” resten kvar! Växthus från www.grohus.se

Tags: , , , , , , ,

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.