Rykande färska världsmästarbord

SAMSUNG CSC

Har tagit hjälp av armbryterskan Jonna och ägnat två dagar åt att paketera och montera rykande färska världsmästararmbrytarbord på plats på Storuman Industri. Tjugofem fina Storumanbord i bästa kvalitet är nu i kartong. Fyra av borden går direkt iväg i morgon bitti till Vilhelmina, Östersund och Norge. Drygt 300 armbrytarbord har tillverkats hittills. HÄR är listan på var  de flesta armbrytarborden finns.  När vi inte har paketerat armbrytarbord har vi lekt på gymmet eller bevakat OS.

Dante testade åka skridskor för första gången i sitt 2,5åriga liv igår kväll.  Han erbjöd både mig och Jonna att hålla hans hand, så vi inte skulle halka; ” acka, det kan vaja lite halt” (akta det kan vara lite halt) och sen gav han mig manus; ”nu vi täva (tävla), mamma säg, heja, heja Dante”.  Konstateras kan att det är en höjdare att fortfarande ha blöja när man ska lära sig åka ”kickor” (skridskor).

1796619_10153829595680075_1361393185_nHär kan ett klipp ses.

mobil 0061229907_10153829596275075_207870711_nPaketering och grovmontering av armbrytarbord på Storuman Industri AB.

SAMSUNG CSC
Dante och Jonna Blind leker på brottarmattan i armbrytarlokalen.

SAMSUNG CSC
Jag håller en chokladbit och Dante konstaterar att han är lite kladdig.

SAMSUNG CSC

Dante äter mellis och Jonna passar på att ta igen sig.

SAMSUNG CSC
Snart är det Björn på tv, spännande, spännande!

SAMSUNG CSCTvå slagna hjältar som laddar upp för Björns sista individuella OS-lopp i karriären.

 

 

 

Tags: , , ,

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.