Det storslagna i det vardagliga

Den här bloggen är just nu exakt som min relation till mina bästa vänner! Det kan gå långt mellan gångerna, men direkt vi ses är vi tillbaka så som det brukar vara! Som att tiden stannar. Det är något fint med det. Jag känner igen mig i de gamla inläggen och har inga problem med att göra ett nytt när jag väl prioriterar att göra det!

I helgen lyckades jag äntligen få till en dejt med kusinsyster Fia Reisek och skönaste Malin Kleinsmith (armbryterska från Stockholm som jag lärde känna när jag började tävla i armbrytning för drygt 25 år sedan) Vi hängde i ekohuset uppe i Västansjö (mellan Tärnaby och Hemavan) men hann även känna på gymmet i armbrytarlokalen i Storuman och i Tärnaby. Och Malin fick chans att åka skidor för FÖRSTA GÅNGEN i sitt liv! STORT!

Solsken, skidor, värdefulla samtal och myspys! #svårslaget

När Björn var bortrest på SVT-kommentering på Skidskytte-VM passade vi på att ”levla” upp Dantes rum med miljömärkt lerfärg. Turkosa bebisväggar målades coolt ljusgråa. Det var ju ändå ett tag sedan Arge Snickaren var på besök (länken är värt ett klick bara för att kolla in lille Dante som somnat i hockeyutrustningen) och Dante ville så gärna att vi skulle göra det här och eftersom jag gillar projekt behövde jag inte övertalas! Dante är nöjd med resultatet och då är jag också nöjd.

Vi firande mina 42-taggar med kladdkaketårta, knatteträning och hockey – precis så som jag vill ha det 🙂

Att träna själv är kul, men att träna tillsammans med andra är ett fantastiskt fint sätt att umgås på tycker jag och att vara knattetränare är ytterligare en dimension av träning, delaktighet och meningsfullhet.

Kan inte låta bli att dela med mig av ett par foton på vår lille ”vedoman” Simon Andersson Ferry (ca 1,5 år gammal) Han försökte ta med två vedträn i sängen i går kväll vilket jag sa nej till. Det ena vedträet hade han precis badat med. Vaknade dock i morse med en söt liten pinne vid min huvudkudde, hur nu det gick till, hehe.

Idag njuter vi lite extra med Björn som drar iväg i morgon med nattåget till Stockholm igen för SVT-kommentering av skidskytte till helgen. Han kommer hem i mitten på nästa vecka och firar sportlov med oss. Blir bra det!

I morgon har jag möte om elsnöskotrar, vätgas och annat spännande! #fossilfri2025

Tags: , , , , , , ,

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.