Höstturné i Göteborg med omnejd

Just nu varvar vi sprakande höstupplevelser med skogsbrukande, omhändertagande av kött, bär, grönsaker och djupa diskussioner och analyser om livet, Ryssland, oljan, gasen, klimatet och framtiden! Packar stolt ett och annat armbrytarbord med STARK hållbarhetsprofil och förbereder mig för avfärd söderut med start i morgon med föreläsningsuppdrag, filmfestival, skolbesök och studiebesök på Einride (självkörande pod/lastbil) och dejt med Lantmännen Aspen för att ta del av deras senaste jobb med att utveckla fossilfritt bränsle. #inspirerande

Ryzzträning tillsammans med armbrytargymnasiet i Storuman är ALLTID en höjdare!

Björn och jag har precis tagit hand om en fjärdedels älgkalv som vi paketerat och fryst in. Sitter och nöter kontor ett par timmar nu och efter lunch ska ett gäng av mina knattar och jag först fika tillsammans och sedan träna med armbrytargymnasisieeleverna #ryzzträning Sen ska jag packa världens coolaste packning med en Solarventi – yes en luftsolfångare ska med på resan söderut, hehe blir intressant att se hur det går på buss, tåg osv, men det kommer säkert lösa sig. Hoppas jag!

Älgkött, tomater, mängder med chili (Jamaicam bell som jag kämpat med i flera år och aldrig riktigt fått till, men nu exploderade det plötsligt i växthuset – intressant!) och till helgen ska all potatis upp i Ensamheten, men det missar jag eftersom jag är i Göteboooorg då. Jag får ta hand om mina två potatisland när jag kommer hem istället. Sprider riskerna genom att ha ett land utanför lägenheten/radhuset i Storuman och ett annat i Lerberg (men där misstänker jag att jag har fått ”hjälp” av sork så det återstår att se om det finns kvar någon potatis i backen)

På fredag är jag på plats på Scandinavian Wild Life Filmfestival i Hunnebostrand.

På måndag introducerar kusinsyster Fia Reisek och jag armbrytarbord på Rävlandaskolan utanför Göteborg. Världsmästarbordet har adopterats av Lantmännen Aspen som valt att donera det till skolan, kul!

Blir även presentationsuppdrag för SWECO innan jag kryper i säng på nattåget norrut igen. Hem till min 60-liters vedeldade kokgryta som jag ska pula full med älgben och laga till både soppa och pölsa, som ska frysas in. Och vips har vi världens bästa snabbmat att plocka fram! Höst för mig är händelserika dagar i ett sprakande vackert sagolandskap. Love it!

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.