Stockholm

Broder Torbjörn och jag sitter just nu på tåg på väg från var sitt håll (han från Glumslöv i Skåne) och jag från Umeå (åkte buss till Umeå) i riktning mot Stockholm och mässuppdrag för Lantmännen Aspen på Nordbygg Gött! Tycker om att göra uppdrag tillsammans. Det är ett fint sätt att umgås på.

Jag lämnar det här och drar till Stockholm och våren.

Den här lille mannen är hemma med sin storebror Dante och pappilupp och får klara sig utan snuttande. Han är 10 månader och min plan var att hålla ut amningen i minst 8 månader. Nu ligger pumpen överst i packningen och jag tänker att vi är på väg att avrunda mitt uppdrag som ”dygnet runt mjölkstation”, men jag är inte säker på att BebisSimon har samma tankar.. och han är för liten och gullig för att jag ska klara av att bara säga att nu är det stopp. Det får fasas ut helt enkelt. Som olja, kol och fossilgas.

Från att bara ligga, typ stilla på golvet, började vår lille bejbis plötsligt åka sig, bara någon dag senare krypa och ställa sig upp och nu vill han helst SPRINGA medan någon håller honom i händerna. Att gå uppför trappor är allra roligast! #utvecklingsmagi

Tags: , , , , , , , , ,

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.