Mammaledig?

Mammaledig? Nja, jag tar mig friheten att både njuta av bebisSimon och jobba lämpligt mycket. Det är det fantastiska med att vara egen företagare – jag bestämmer vilket upplägg jag vill ha. Men jag har verkligen lovat mig själv att bara jobba LÄMPLIGT mycket och inte dra iväg och arrangera världens största armbrytartävling för kvinnor, hålla presentationer, vara programledare och samtidigt träna och tävla på elitnivå som jag gjorde för 10 år sedan när Dante var bejbis. Det mesta gick förvånansvärt bra, men det var slitigt. Och det hade ALDRIG gått utan världens bästa support och uppbackning av morsfarsan och andra nära och kära. Björn tränade och tävlade samtidigt skidskytte på elitnivå och var ofta borta flera veckor i sträck. Här nedan ser ni foton från första avklarade uppdraget som tvåbarnsmamma och kommande uppdrag i september. Att träna och jobba balanserat mycket gör mig lycklig. Ja, så är det verkligen!

Lördagens (28 aug) uppställning inför krisberedskapsevent #smartbygd som jag var med och roddade i Storuman.

En lyrisk Dante fick i samband med eventet #smartbygd testa att flyga drönare med instruktioner i världsklass av Ola Norman (SVA)

_____________________________________________

KOMMANDE UPPDRAG:

Som en del av Vaxholms stads projekt ”Hållbara familjer i Vaxholm” har vi bjudit in Heidi Andersson. Hon är en framgångsrik armbryterska men också en inspiratör med ett lokalt klimatengagemang.

Den 7 september kl 18.30- 20.00 får vi höra om hennes tankar och erfarenheter. Därefter diskuterar vi hur vi kan göra i Vaxholm för att engagera flera i omställningen till ett mera hållbart samhälle.

Anmäl dig senast den 5 september till hallbarhet@vaxholm.se
Föreläsningen är kostnadsfri

____________________________________________

11 september 20 år senare – hur förena akut hot med framtidshopp? Samtal mellan Mattias Goldmann och Heidi Andersson

Heidi Andersson från byn Ensamheten utanför Storuman är elvafaldig världsmästare i armbrytning, gift med skidskytten Björn Ferry och djupt engagerad i klimatfrågan.

Målet för familjen är att leva ett helt fossilfritt liv från år 2025  i en värld baserad på cirkulär ekonomi och hållbar tillväxt inom planetens gränser – och givetvis att sönerna Dante och Simon Andersson Ferry ska växa upp och bli engagerade planetskötare och medmänniskor.

____________________________________________

Som sagt. Lämpligt många uppdrag så allt det andra som är viktigt får utrymme. Utan stress och press. #tacksamhet

#livskvalitet

Tags: , , , , , , , , ,

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.