Ekohusbygge, skidåkning, ekohusbygge..

Elbilen parkerad utanför ekohuset i andra änden av kommunen, i Västansjö, mellan Tärnaby och Hemavan och yes, jag har tillbringat måååånga dagar där sedan senaste uppdateringen och nu är bygget redo att besiktas. Otroligt, men sant.

Min lilla pannkakspojke i vargtröjan (Dantes favorit som han fyndat på Tradera #secondhand) Med tanke på de mängder som jag tryckte i mig när jag var gravid är ju ungen byggd av just pannkaka och borde rimligtvis behöva fylla på depåerna med jämna mellanrum.

Redo för start.

Järnet! Har faktiskt aldrig sett Dante kämpa så som han gjorde på skolmästerskapet i skidor. Det var roligt att se! Jag har filosofin att ger man allt så kommer tids nog ett resultat. För mig personligen tog det 3 år innan jag vann min första match i armbrytning.

I mål! Fika och mys i solen.

En något förvirrad kille frågar på vilken plats han kom?

  

Nöjd!

Vänner. Gustav och Dante.  Tillsammans i Ensamheten.

Sol och ny årstid – vårvinter! Vilket betyder att solpanelerna genererar varmvatten och solcellerna el.

  

Dante garnerar Farmor Elsas födelsedagstårta. 87 år ska det stå på den säger han. Jaha svarar jag, och tittar på Farmor Elsa som bekräftar att det stämmer.

Björn kom hem lämpligt från Skidskyttekommenteringen till hämtningen av årets första laddningen av Världsmästarbord. Bordet tillverkas lokalt på företaget Compia AB av icke jungfrulig råvara (dvs återvunnet stål) massiv träskiva och utbytbara kuddar.

Tags: , , , ,

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.