TACK 2018 & VARMT VÄLKOMMEN 2019


Föreläsningsuppdrag har varvats med ekohusbyggande, skogsbrukande, torpfixande och familjemysande! Ja, ungefär så har det sett ut och jag är mer än nöjd.

Yes – jag fick följa med på uppdragsturné med morsan! Sundsvall – Göteborg – Helsingborg och så nattåget hem!

Sandstrand och snötäckt gräsmatta – Helsingborg levererade!

Jag agerade Knattetränare våren 2018. Träningen avslutades med klubbmästerskap.

Så mycket armbrytning har det sen inte blivit för min del, inte träning heller, mest byggfys!

Finaste Tarja. Att hundar inte lever så länge fick Dante erfara under 2018.

”Hon har ju funnits hela mitt liv” Ja, hon har det svarar jag.
Sista gången jag träffade henne, hoppade hon in i bilen och ville följa med. Vilket fantastiskt fint minne.
– Ja, men jag saknar henne. Jag förstår det, men hon finns så länge du minns.

Vårt Lerberg! #inärhetenavensamheten

Kurtan och Dante.

Dante och KurtSpurt, vår lilla kattpojke. Det har pratats mycket om livet och döden. Min sorgligaste dag kommer att bli den när Kurt dör, säger Dante ofta. Jag säger att jag förstår, men att livet innehåller både liv och död. Så är det. Man ska sörja, det är viktigt, men framförallt glädjas åt allt som finns och lever här och nu. Det är en konst. De som kan det och känner tacksamhet är de lyckligaste. #livsutmaning

Björn hjälpte Dante att få klart sin koja! Jag kom på invigningen.

Mitt byggfokus har kanaliserats på annat håll – andra änden av kommunen – Västansjö och Ekohuset!

Projektet som Björns föräldrar påbörjade för drygt 35 år sedan har fått större delen av min uppmärksamhet sedan juni och kommer ha det fram till det att huset är inflyttningsbart #påsken2019

Farsan (morfar Kent) och Dante. Radarpar.

25 000 plant!

Favorit i repris – både Rockfestival och vinnaren! #SwedenRock #olleandersson #starkast #volvolastvagnar

Sötaste Dantemannen med eldriven svirvel. Han hjälper traktorn (som året till ära tankades med HVO100) där slåttersmaskinen inte kommer åt. #slåtter2018

Slåttarfika #sommariensamheten

View this post on Instagram

Bilder och filmklipp från söndagens "lekdag" (10-års jubileum för vårt Ensamhetsmästerskap) som även var ett firande av Björns 40-årsdag! Tre lag och en kamp utan dess like. Mästarnas Mästare (svt) är en flugskit i jämförelse. Vi kräktes lunga av att dra bilar, simmade i kallvatten, sköt, kastade, knöt, spottade, grävde och sprängde.. Självklart bröt vi lite arm också. En skön mix av kamp, frustration (när man ger precis allt och det genererar – en sistaplats..) och framförallt tacksamhet av att vara tillsammans i Ensamheten ❤️ #rötter #Ensamheten #blodsband #kärlek #livskvalitet #minnesvärt #fint #storslagetidetlilla #ensamhetsmästerskap #armbrytning #mästare #mästarnasmästare #fairphone #statementtelefon

A post shared by Heidi Andersson (@heidiarmstark) on

 

Björn Ferry 40 TAGGAR – HURRA!

 

Slåtter i Lerberg!

Tog med finaste mamma Jeanette till Uppsala och Hedersdoktorpromovering.

View this post on Instagram

Senaste dagarna i bildkavalkad! Hedersdoktoräventyret i Uppsala är över och mamma Jeanette och jag sitter på tåget på väg norrut, hemåt, skönt nöjda, glada och aningen uppspelta. Hon har både fått se mig hålla presentation för första gången (Dante såg webbsändningen, eller satt iallafall framför tv:n när bilden togs), se mig promoveras till skoglig hedersdoktor (SLU), äta middag på Uppsala slott och besöka domkyrkan. Och störst av allt, hon har blivit farmor till en liten Levi och jag stolt faster! _________________________ #uppsala #slupromotion #slusweden #hedersdoktor #mammajeanette #armbryterskan #skog #älskarskog #fossilfrihet #fossilfri2025 #levasinavärderingar #broderfrank #ensamheten #faster #coolatitlar #tacksamhet

A post shared by Heidi Andersson (@heidiarmstark) on

Att bli Faster är alltid STORT. Frank och Kaisa med lilla Levi på besök i Ensamheten #färsking

Så blev det höst och älgjakt. Jag sköt inte ens in bössan utan bara fokuserade på uppdrag och byggnationer.  Fågel är det gott om och jag har sett en hel del, men aldrig med bössan på ryggen.

Drömprojektet! #ekohuset

Husdrömmen!

På fredag drar vi upp och jag ska måla som besatt. Björn och Dante får roa varandra #Västansjö #längtan

Tags: , , , , , , , ,

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.