Skog, kök och brandsäkerhet

Senaste filmen för MSB (Myndigheten för samhällsskydd och beredskap) Kan vara lämplig att se så här i ljustider..

Presentationsuppdragen i både Stockholm och Umeå på SLU gick fint. Nu är årets sista presentationsuppdrag genomfört och återstående delen av året fokuserar jag på att bygga ekohus och göra mig av med saker som jag inte använder. Kommer att både donera, sälja och ge bort presenter!

Fick även chans att besöka Skogsdatalabbet på SLU i Umeå. Här finns mer info om det besöket. 

Det här är Erik Liden på Lidens snickeri i Glommersträsk – ikväll kör jag upp köket till Västansjö och blir kvar där resten av veckan. Planen är att Björn och Dante ansluter till helgen när Björn tuffat tillbaka till Sverige från Slovenien.

Tags: , , , , , , ,

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.