Sparring i världsklass

SAMSUNG CSC
Armbrytning med Alexander Rådbring, fd elev på armbrytargymnasiet vid ett av de nyproducerade Världsmästarborden. Foto: Swedish Armwrestling Television.

Sedan jag startade företag som 19-åring (och blev armbrytarkonsult) är måndagar min absoluta favoritdag. Det är då jag får tag i människor, svar på mail och det tränas armbrytning i klubblokalen hemma i Storuman, och jag lyckas få till det så varje vecka känns som en förväntansfull nystart, gång på gång. Igår kväll kunde jag genomföra min första riktiga armbrytarträning med höger arm – stort och roligt. Träning i världsklass tillsammans med kusin HulkFia (Fia Reisek) som nyligen erövrade titeln Sveriges starkaste kvinna i 82kg, själv väger hon 65kg och alla sköna armbrytare. Målet med armbågsoperationen var i första hand att bli smärtfri och att kunna sparra med armbrytargymnasieeleverna, vilket jag uppnått. Nu är nästa målsättning att bygga upp styrkan och armbrytarförmågan i fem år, för att göra en liten satsning som master (+40år), men det är något annat än att vara  landslagsbrytare i seniorklass.

Igår var det måndag, idag är det tisdag, men lika förväntansfullt som inför en måndag, för idag ska vår nya hemsida www.fossilfri.com lanseras! Där kan alla som är intresserade följa vår resa mot vår nya målsättning bortom OS-guld och VM-guld;  fossilfrihet till år 2025.

SAMSUNG CSCStarka sköna Alexander, som precis som alla andra snällt anpassat sparringen efter hur min högerarm läkt ihop. Foto: Swedish Armwrestling Television.

SAMSUNG CSCKusin Fia Reisek och Alexander Rådbring. I bakgrundet Jonathan Tanderyd och jag. Foto: Swedish Armwrestling Television.

Tags: ,

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.