Lokalproducerade armbrytarbord – en stolthet

2016-04-18 armbrytarbordStoruman levererar VÄRLDSMÄSTARBORD – en kvalitetsprodukt som håller för tuffa tag. Borden är enkla att montera och tar i stort sett ingen plats, perfekta att placera på skolor, i korridorer och uppehållsrum. HÄR kan du se var många av de bord som tillverkats i Storuman är placerade.

Nu är nästa laddning armbrytarbord på gång! Jag cyklade förbi Compia i Storuman och kollade in när ramarna svetsades idag. Ramar av återvunnet stål, kuddarna sys av en stor armbrytarikon i dalarna och handtagen tillverkas av Storumanföretaget Råsunda Mekaniska. Vio tillhandahåller reservdelar till alla bord som nu närmar sig antalet 400st. Modellerna skiljer sig aningen åt från år till år, eftersom vi  utvecklar dem allt eftersom. Nytt får i år blir att vi byter ut MDF-skivan och plexiglasskivan mot en massiv träskiva, vilket både blir hälsosammare (mindre gifter)  och klimatsmartare.

Noterat: Otroligt att så många följer Mästarnas Mästare, drygt 2,3miljoner!

MM statistik

 

Tags: , , , , ,

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.