Elbil, elbil, elbil..

SAMSUNG CSCVästansjö, Tärnaby. Andra änden av kommunen. Vi laddade energi i Björns morsfarsas stuga i helgen.

Vi har inte riktigt lyckats skapa fullständigt lugn och harmoni efter tv-lekandet, ett par rejäla ”gammtippar” och en och annan ångestladdad hög finns kvar, men det tar sig och jag gillar att gräva fram allt och organisera upp skiten, men jag är verkligen inte världens snabbaste. Det dyker ju hela tiden upp en massa annat som jag anser är bra mycket viktigare. Som att planera  vägen mot vårt utmanande familjemål – att vara fossilFRIA år 2025, läsa på om elbilar, diskutera möjligheter kring en eventuell utbyggnad av garaget med anpassning för just en elbil, undersöka möjligheterna till bidragsansökningar för solceller på taket till HSB-huset vi bor i, storkompost för hela bostadsrättsföreningen kan det vara något? Inventering på en av kommunens förskolor för projektet Operation GiftFRI förskola, framtagning av knattebord (miniatyrarmbrytarbord lämpliga för barn under 10 år), utvecklande av befintliga armbrytarbord (hur kan dessa göras bättre, stabilare, mindre miljötärande etc) och förberedande inför veckans uppdrag som bland annat innefattar introduktion av tre armbrytarbord på skolor i Laholm, Skåneland. Ikväll bär det av mot först Stockholm och sedan blir det Skåne hela veckan för min del. Tjoliz!

SAMSUNG CSC
Dantemannen gör sig redo för backen. Uppfarten till stugan.

SAMSUNG CSCEnsamheten! Ikväll inkvarteras Dante i Ensamheten och Björn och jag drar vidare för att hoppa på nattåget mot Stockholm. 

Tags:

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.