Förberedelser inför idrottsgala och armbrytarbordsleveranser

SAMSUNG CSCTräning och paketering av armbrytarbord.

Björn och jag drar iväg till Stockholm och idrottsgalan idag. Första gången för Björn och tredje gången för mig, men den här gången ska jag bara känna lugnet och inte upp på scenen och hålla något tal. Skönt. Dante kommer att pysslas om av mor och farföräldrar och morbror Frank.

SAMSUNG CSC
Dante i vagnen som fick skidorna på och blev pulka och Frank redo för toppfågeljakt. Att följa med broder Frank på jakttur är alltid givande. I lördags såg vi tre orrtuppar, varav en via kikarsiktet. En orrhöna plus en fågelkontakt till som vi bara hörde. Dante hade med sig både Feta Katten och Åsnan samt viktigast av allt; matsäck.

SAMSUNG CSC
Montering av Danmarksbord.

SAMSUNG CSC
Frank paketerar armbrytarborden som snart är slut i lager – 25 nya bord är beställda av Storuman Industri AB och beräknas vara färdiga i februari.

10927906_892925637405517_462820472_n
Silverputsning inför idrottsgalan. Folie finns inte i vårt hem, men jag grävde lite i vår metallåtervinning under diskbänken och fyndade en förpackning till brieosten och smörasken som var folienspirerade. Uppkokt vatten och bakpulver + bomullsduk och vips så var silvret fixat!

10927992_892925647405516_1205713518_n
Superfina bröllopssmycken designade och tillverkade av Caroline Jonsson.

Tags: , ,

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.