Korvorgier

SAMSUNG CSCBild från min första armbrytarträning sen VM (september). Har hållit mig undan armbrytarbord, men i helgen var jag tvungen att känna, lite, lite och det funkade helt ok. Höger armbåge funkar för träning, men tävling ska den få vila ifrån tills den är redo.

Lite lämpligt med företagsjobbande varvat med träning och jultraditioner kommer de närmsta dagarna att ägnas åt. Det bästa med att andra tar ledigt från kontoren är att man själv hinner komma i kapp, det är en av målsättningarna innan året tar slut. En annan är att kramas och ”ha kärlek” som kusin Johan sa när han var liten.

SAMSUNG CSC
STORA korvorgierna i Ensamheten.

IMG_5688
Blodkorvstillverkning. Team Nicke-Heidi.

IMG_5683Blod från får och nötdjur. Nästa år ska det vara älg! Njurfeta från får och älg. Traditionell kulturmat i Ensamheten. Mmmmm…

Tags: , ,

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.