Ahaaaaaaaaaaaaaaa

SAMSUNG CSC

Jag kollar träningsplan och Dante påbörjar brottning/klättring.

Tjock i halsen. FAN. Ingen träning (abstinensen gör att jag bara vill lägga ut träningsbilder) och framförallt ingen dejt med Björn Ferry. Han är på väg hem nu, men får åka direkt till sin morsfarsa och bo där. Dante ser jag som en tickande ”halsontsbomb” så han får inte heller träffa Björn även om han ”verkar” hur frisk som helst. De får träffas utomhus och förhoppningsvis är jag av med sjukdomssymtomen innan Björn drar iväg igen på fredag. Dante pratar just nu, enbart om pappor som kommer hem till sina barn (traktorbarn, nallebarn, äggkartongsbarn osv – precis ALLA väntar just nu på sin pappa) Ahaaaaaaaaaaaaaaaaa!

SAMSUNG CSC

Dante är proffs på att underhålla sig i armbrytarlokalen. 
 SAMSUNG CSCHär ser det nästan ut som han somnat, men han sitter och pillar med ett snöre som han lindat runt en stång. Full koncentration.

SAMSUNG CSC

Jag koncentrerar mig på bålövningen och Dante försöker pricka in käppen i hålet på tiokilosvikten som jag håller i.

SAMSUNG CSC
Nu är det nära att han fixar det!

SAMSUNG CSC
Paltkoma. Vi åt palt igår kväll i Ensamheten och firade att Dante fyllde 2 år och 6 månader, hurra!

Tags:

No comments yet.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.