Fascinerande energier

I veckan har jag kört stenhårt och högerarmen har hängt med! Inte lika hård och vass som de kan vara när den är som bäst, men den känns bra och mycket har hänt senaste två veckorna och bara drygt veckor kvar till avfärd mot VM i Gdynia. Jag är hoppfull! Tror högern kommer vara med mig då. Hela veckan har jag sparrat med kusin Fia. Tungt o bra med nya rekord i nästan alla övningar!

HÄR finns samtliga anmälningslistor till VM 1-8sep 2013 Gdynia Polen

GRYMT TUFF KLASS, ha ha, precis som det ska vara!

Bild från gårdagens fotografering, foto Andreas Johansson Linjalen 3.0 (Björn och jag framför kommunhuset i Storuman)

Dante leker 2h/dag på förskolan medan Björn och jag tränar. Vi hämtar hem honom när det är dags för de andra barnen att gå in och äta lunch. ”Snorbyte” inomhus undviker vi. I morgon och på söndag leker Dante och jag i Ensamheten medan Björn tävlar SM i rullskidskytte i Torsby. Sista passet med Fia innan hon drar hem står på schemat och sen blir det fix med ängsladan i Lerberg. Tak och golv ska på.

I veckan har jag blivit ”healad” och det var helt klart en intressant upplevelse som rekommenderas! Exakt vad jag upplevde tänker jag inte berätta. Det är min upplevelse. Men en riktig energiladdning och fokus i och med mig själv var det. Är du nyfiken och  vill testa är det bara att boka tid HÄR. Jag kommer med största sannolikhet att ta emot healing igen – det var för starkt och coolt för att inte upplevas igen.

 

Surströmmingsfrosseri i Ensamheten. Kan inte påstå att jag tycker att det är världens godaste, men nypotatis är en höjdare och det är trevligt när vi träffas och socialiserar i Båthuset i Ensamheten.  Båthuset är vår festplats, Ensamhetaras byastuga skulle man kunna säga – det var en gång ett båthus på Björns och min skogsfastighet, men nu står den placerad i Ensamheten långt från närmsta strandkant redo att ta emot både surfisksätare, födelsedagsfirare, byaråd och bröllop!

Här agerar jag valkyria i vigselceremoni tidigare i sommar på Fia och Nickes bröllop i båthuset.

Fick håret klippt på Black & White i Storuman i måndags – passade på att införskaffa eko/reko köksrengöring. Super att spruta runt med i köket när Dante slevat runt maten.

 

Tags: , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.