Balans


Senaste veckorna har jag levt det optimala, ultimata livet! Det med den PERFEKTA BALANSEN mellan uppdrag, resor, träning och vardagsliv (bajsblöjor, snor, damm och tvätt). Och jag tror jag planerat lika bra nu i augusti.  På fredag morgon drar jag till Jönköping för att medverka på Jönsköpingsfesten MER INFO FINNS HÄR Armbrytarinstruktioner, utmaningar/tävlingar och kortare presentationer kommer jag hålla tillsammans med  armbrytare från trakterna.


Här testar Super-Lisa Skoglund Staffan-Bäck-fet-stången på gymmet Studio 333. Lisa har hjälpt mig jobba med skivstångstekniken i sommar, en teknik som gått från mycket usel till mindre bedrövlig.

Dantemannen leker grävmaskin medan jag leker i Ryzzgymmet, klättrar på byggnadsställningen i bakgrunden och välter traktordäck.


Farmor Elsa tvättar finaste Ensamhetsmattorna medan Dante tvättar traktorn.

Eftersom vi har världens bästa ekoreko säng från Grön Interiör med naturmaterial RAKT IGENOM så har jag investerat i lavendel som håller ovälkomna smådjur som mal borta.

Tags: , , , , , , ,

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.