Starkare


Armbrytarträningarna blir roligare och roligare och höger arm starkare och starkare! Håller mig till endast en armbrytarträning/vecka med högern. Mer pallar den inte än. Första älgjaktsveckan (sep) är planen att den ska vara i sitt livs form och kunna tampas med brutala ryskor som varit avstängda för doping, men nu är tillbaka med 100% fokus på att ta VM-guld. Mentalt är jag redo.

Rivning av den murkna bron i Lerberg. Jag älskar att fixa, riva, bygga, skapa, måla.  Helgens favoritord har varit dyckert (spik som antingen helt saknar huvud eller har ett mycket litet koniskt huvud. Avsikten är att hela spiken ska slås in i materialet så att ingenting sticker ut, dyckertspik används till invändiga snickerier såsom foder vid dörrar och till superfina björkgolvet jag lagt in i lekstugan) Pannplåten ska återanvändas till ängsladan och huset ska renoveras och mest troligt bli ett framtida jaktfort.

Hej å hå! Jag har inga problem för höjder, men är livrädd för att släppa taget och hoppa och blev riktigt bränd 2001 när jag var med i Gladiatorerna och en av deltagarna föll illa – det såg ut som om denne (ordval istället för hen som jag tycker låter som ”kaaaakaaaakaaa”/fjäderfä) bröt nacken, men som tur var, bara foten! Hoppa bungyjump kommer jag aldrig att göra. Det står överst på min sk ”dödslista” – sådant som jag INTE ska göra innan jag dör.

Farbror Leif och farsan tar minuter och beskådar fina, fina..

.. ängsladan som är snart färdig. Farbror Leif har jobbat på bra!


Leifs favoriter.

Dante och jag har så gott som fixat klart lekstugan, björkgolvet ligger nu på plats (sågat och hyvlat i Ensamheten) Jag fick hjärnstillestånd när jag skulle få till rätt mått och vinklar på golvlisterna och dörrfodret så jag har lite listfix kvar..

Dante hjälpte till med den lilla hammaren.

Tags: , , , , , , , ,

4 svar till “Starkare”

  1. WordPress – Fel

    Det har uppstått ett kritiskt fel på webbplatsen.

    Läs mer om felsökning i WordPress.