Nedslagskudde

598.00kr

I lager

Beskrivning

Extra nedslagskudde till Världsmästarbordet säljes en och en. Denna kudde passar till bordsmodeller tillverkade från 2012. Har du ett äldre bord med annan hålbild finns även kuddar till dessa – mejla info@heidiandersson.com, så får du rätt kuddar till rätt bord samt pris för renovering av kuddar. Kvalitetskudde med god hållbarhet.

Kuddarna görs av en massiv stomme i trä som kläs med vaddering Bonded Foam BF200 är en produkt som är 100% återvunnen ifrån spill av den dagliga produktionen från Special-Plast. Vadderingen är Polyuretanskum som tillverkats till allt från tvättsvampar till sjukhusmadrasser och när man kapar dom till mått så blir det alltid en liten bit över. Denna rivs ner och pressas samman till olika densitet efter önskemål. Företaget Special-Plast har varit miljöcertifierade sedan 2008. Vadderingen kläs med konstläder Illusion från Nevotex med 100 OEKO-TEX® certifiering vilket innebär att produkten inte innehåller kemikalier i halter som är hälsoskadliga, vilket är det bästa och miljöriktigaste konstlädret vi hittills hittat! Kul att lyfta när det gäller NEVOTEX (@nevotex) • Foton och videor på Instagram och hållbarhet är att de är verifierade enligt hållbarhetsstandarden 26000:2021 och har egna solceller installerade som ger ett överskott på egenproducerad el.

LAGNING
Utnötta kuddar med okej stomme skickas till oss och vi ser till att de kläs om på nytt!
Att reparera istället för att tillverka nytt är både klimatsmart och mer ekonomiskt försvarbart vilket är kul att så många skolor och fritidsgårdar förstått!

Ytterligare information

Vikt 1.0 kg

Du kanske också gillar …