Stockholm nästa!

Yes, då var det dags igen – Stockholm med fokus på möten och presentationsuppdrag! Är på plats på Folkuniversitet på lördag på deras GÖR-DAG och bor du i trakterna är du varmt välkommen, HÄR anmäler du dig. Passar på att dela med mig av en bildkavalkad från förra veckans Höstlov som vi firade i Storumans kommun med nära och kära. Att Björn och jag bestämt att prioritera tid för det vi tycker är viktigt, som att inte vara bortresta på jobbuppdrag på loven, är ett svårslaget beslut! Det går alldeles utmärkt att jobba lite vid sidan om, som att svara på ett och annat mejl och vara tillgänglig någon stund per telefon så länge som det finns täckning vilket det inte alltid gör på våra favoritställen.

På väg till andra änden av kommunen passerar vi det karaktäristiska Ryfjället. Vi pratar ofta om hur tufft det var att promenera upp till toppen för Dante och kusinerna (tog typ 2h) och att en av oss fortfarande har rekordtiden 36:27. Galet! #björnferry

Ekohuset! Här finns inget bredband och mottagningen är kass, vilket är rätt skönt även om vi planerar att åtgärda det på lämpligt sätt.

Vyn från ekohuset. Ingen snö under lovet.

Passade på att besöka andra ekohusbyggen som är på G i Hemavan! Alltid inspirerande med folk som tänker långsiktigt och hållbart.

Träning, skogsutflykter, mys och mer träning! Grymt lov!

Kusin HulkFia är en fantastisk instruktör!

Theo Ferry får tips på hur han bäst tar sig an bänkpresstången.

Och så ett besök bland alla ljusen på kyrkogården för att minnas och bli påmind om att livet är nu. Inte sen..

Tags: , , , , , ,

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.