Det bästa – sommaren 2022

Hehe, i morgon är det bara att göra ett inlägg om hösten 2022, för det går som bekant undan och i förra veckan drog skolorna igång igen här i Storuman = tillbaka till rutinerna! Bara att försöka hänga med och göra det bästa av vårt jordeliv. Det är mitt måtto. Jag trivs med livet, älskar att jobba (dvs driva vårt företag och sköta skogsfastigheterna), njuta/känna tacksamhet, samtala om viktiga saker/analysera och diskutera, träna (få de välbehövliga lyckoendorfinerna och göra roliga saker tillsammans med människor som är viktiga i mitt liv (vilket ofta är något av ovanstående). Det är också det jag i huvudsak pysslar med! Och hobbyrenovera och vårda hus och byggnader. Har helt klart en hemlig dröm om att vara händig, men entusiastisk är jag och har en förmåga att både kunna nöta på i min ensamhet med projekt och lura med andra så det jag inte själv klarar av att verkställa blir gjort 🙂

Utflykt i Jovan ekopark med tältövernattning..eller vi låg iallafall och vred oss fram och tillbaka i tältet tills jag äntligen somnade gott och Björn tyckte det var dags att fortsätta vandra, hehe, men solen strålade och det blev minnesvärt.

Torpfix i Lerberg (vår skogsfastighet i närheten av Ensamheten) I år var det fokus på fönster! Nya fönsterfoder med vällagrat virke som vi fyndade i ladugården (som roligt nog sågades i Ensamheten när sågverket var nytt för ca 30 år sedan) Målades med vit linoljefärg från Gysinge Byggnadsvård och så kittning med Linoljekitt. Kittningen pågår fortfarande – det är dubbelglas och måååånga fönster och jag är lååååångsam och orutinerad, men jag lär mig och det blir klart bättre allt eftersom.

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.