Hulkröran är redo!

Livet utvecklas och vi med det! BebisSimon växer och blir hela (!) 8 månader på lördag. Björn jobbar på som expert för OS och jag laddar upp för att hålla presentationer och instruera armbrytning både i norr och söder. KurtSpurt (vår kattpojke) sov i natt för första gången rygg mot rygg med Simon (han har annars varit skeptisk till vår nya familjemedlem så det var stort) och Dantemannen roar sig i Storumans slalombacke med kompisar (Umanbacken), hockeyträningar, armbrytarträningar och givetvis med skärmar av olika slag.

Njuta av februarisol är alltid rätt! Speciellt eftersom det inte är varje dag den visar sig.

Gåstolen (Dantemannens gamla retrostol) är framplockad och Simon gillar den, men tar sig än så länge bara bakåt (det kom han på i helgen) Det bästa med att han (vår bejbis) fortfarande ligger, typ där vi lagt honom, är att han är smidig att ta med överallt. Han finner sig dessutom i det mesta och är oftast på bra humör. Glad!

På studiebesök hos kusin Daniel i snickeriet i Ensamheten Jag håller så smått på med projekt karva fram STORA SOPPSLEVEN till min gigantiska vedeldade kokgryta på 60 liter (fortsättning följer)

Storebror och Lillebror. I veckan har Simon faktiskt ätit mer än bara sked. Så jag börjar se ljusningen på att få gå ner till deltid på amningsuppdraget inom en snar framtid. Visst, det är grymt praktiskt, men det är bra om han inte BARA har mej som matintag, utan så smått börjar äta lite kött, potatis, grönsaker och fisk. Jag har gjort värsta hulkröran (kryptonitgrön) på älgfärs, broccolli, gröna ärtor och potatis som jag mixat ihop och fantastiskt nog har han godtagit några tuggor av det! Hurra! Frysen är laddat med små portionsförpackningar redo för BebisSimon och för mina kommande föreläsningsuppdrag i mars! Infrusen bröstmjölk i ett frysfack och hulkröra i ett annat. Förberett för Björns när det är han som håller ställningarna här hemma.

BebisSimons första koppdrickning av vatten (drygt 7 månader) På plats i Ensamheten hos morfar och mormor. Han var grymt nöjd. Och blöt.

Min träningskompis!

Som tur är tycker han oftast att det är helt ok att hänga med i armbrytarlokalen och gymmet. Bra dresserat 😉

Tags: , , , ,

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.