Minnesvärt 2021

Inledde 2021 med att jäsa BebisSimon! Tufft fysiskt, men magiskt – att vi, Björn och jag (om allt gick enligt plan) skulle bli föräldrar på nytt! Tio år efter Dante som blev min 30-årspresent. Nu var det dags för en oslagbar 40-årspresent!

I broder Franks skjorta såg jag inte så gravid ut. Allt är fortfarande hemligt.. Tackade nej till mycket, med undantag för några SVT-uppdrag och inspelning av elbilsfilmer

Åt mängder med gröna syrliga äpplen! Så länge jag tuggade mådde jag nämligen inte äckligt illa..

På förmiddagen gick det ibland fint att träna och då tog jag chansen! Direkt!

Blev ett gäng presentationsuppdrag med fokus på hållbarhet, omställning och fossilfrihet och även moderatoruppdrag. Det flesta uppdragen kunde göras hemifrån digitalt och flytten av hemmakontoret till Björns föräldrars gästrum funkade utmärkt!

Ekohuset i april ?

Firade 40 taggar i ekohuset och njöt av vårvintern och aningen svårmanövrad skidåkning på skare med min extrapassagerare.

Vårvinter!

Juni. Drog på spa tillsammans med farmor Elsa i grannkommunen Sorsele hos Ljungoflapland och fick stanna elbilen på väg hem och andas en aning för att jag fick förvärkar. Fortsatte sen att hjälpa farsan att sätta Basecopanel i jaktkojan i Lerberg vinglandes på var sin stol. Avrundade med ett grymt spännande digitalt Vätgasmöte och när jag sen lugnt la mig på soffan gick vattnet! Shiiit! Vattnet! Det var ju en månad kvar. Ringde BB och de meddelade att vi var välkomna.

Den 19 juni anlände han. Vår BebisSimon. Liten och bedrövlig, men pigg och allt gick fint #tacksamhet

Föräldraskapet med världens klart mäktigaste titlar! Mamma. Pappa. Tvåbarnföräldrar.

En fantastiskt gladlynt lillebror och en stolt storebror som hittills bytt drygt 100 blöjor (mutad av Björn)

Så fort Corona-restriktionerna tillät drog jag tillsammans med armbrytargymnasiet igång vår knatteverksamhet och kölistan är lång så vi kommer starta fler grupper.

Jag tog även med ”mina” knattar och hängde på Armbrytargymnasiets ryzzträning. Gissa om det uppskattades!

Årets starkaste foto. Livets början och slut. Björns bror Anders lämnade lugnt och fridfullt en mångårig kamp mot cancer i slutet på september, omgiven av de viktigaste människorna i hans liv. BebisSimon och Anders hann träffas. Det var fint! Foto: Björn Ferry

Lurade med både morsan och bebisSimon på turné med presentationsuppdrag i Jönköping och möten och mys med broder Torbjörn och hans familj i Glumslöv utanför Helsingborg.

Skåneland.

Ett cykelförråd, en farstukvist och en bastu kom på plats. #teamwork

Tack 2021 och välkommen 2022!

Vill du veta mer om #fossilfri2025 finns det ytterligare en årskrönika med annat som jag vill minnas från 2021 på www.fossilfri.com.

Tags: , , , , ,

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.