Prioriteringar

Yes! Det här går bättre än jag kunnat drömma om. Måste påminna mig själv flera gånger per dag om hur bra jag har det! Jag kan prioritera att vara mamma, driva företag och träna och ha långa, djupa samtal med Björn. Allt det som är viktigast. Björn säger att kan man ha det bra så ska man ha det bra. Men vi måste vara mer i skogen brukar han tillägga. Klokt!

Inte lika viktigt.. Alltså ordningen. BebisSimon mitt i kaoset. Det mesta brukar se bättre ut på bild, he he. Tänker att Dante ska få uppdraget att styra upp en riktig adventsstädning, för även om jag långt ifrån är någon superpedant gillar jag ordning och struktur och rena avlopp och ren kyl. Annars gillar jag projekt, vilket brukar resultera i totalt kaos under en period.. På bilden ovan håller jag på att ”fixa” toalettdörren samtidigt som jag försöker få ordning på allt administrativt inför bokslutet (vi har brutet kalenderår för er som är företagare och tycker jag är aningen tidigt ute)

Dante är en storebror som jag önskar alla skulle få ha. #kärlek

Blöjbyte på G! Dante har bytt över 100 blöjor och pysslar gärna stolt om Simon när hans kompisar är på besök. BebisSimon njuter av uppmärksamheten, tjuter glatt bubblande ljud och ler med hela kroppen!

Nu har vi fått börja hänga med armbrytargymnasiet igen! Hurra! Varje vecka är planen att jag tar med mig 2-3 av ”mina” knattar och är med och tränar på Ryzzträningen!

Behöver nog inte förklaras att jag tycker det är minst lika roligt, kanske roligare än vad knattarna tycker det är att hänga med armbrytargymnasieelverna.

BebisSimon med farmor Margareta Ferry. Eftersom jag flyttat kontoret till Arne och Margaretas gästrum blir det mycket kvalitetstid i den här famnen.

Vardagsfoto! Morsan på golvet med Simon i vårt kök på Höjdvägen i centrala Storuman. Farsan med kaffekoppen redo att diskutera grusning av skogsbilvägar, ”slaget om skogen” eller något annat spännande!

En massa barn i farmor Elsas kök. Det är så det ska vara mellan varven.

Dante och Simon, båda 5 månader. #bröder

He he, vid fem månaders ålder får man testsitta på toan. ”Bäst att hålla hårt i ”Pappiluppens” snören till huvtröjan”

Tags: , , ,

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.