BebisSimon är här

Simon

För exakt två veckor sedan fick jag lämna BB med en bebis som anlände tre veckor tidigare än beräknat. Hans födelsedatum var egentligen 9 juli, men nu blev den 19 juni istället och med facit i hand är jag otroligt nöjd och tacksam för den överraskande ankomsten! Känns verkligen som min unge när det gäller framförhållning! Nu hann vi både Lycksele BB innan ev sommarstängning och jag blev kvitt alla gravidåkommor innan värmen slog till och ut kom en näpen liten Dantekopia på 2 790 gram. Magiskt! Nu kan jag äntligen knyta skorna, andas utan nästäppa, slipper halsbrännan och det äckliga illamåendet som oftast slog till efter lunch och ledde till fosterställning i soffan resten av dagen..och jag kan sova både på rygg och mage, hurra!

Tio år sedan vi senast hade en bebis, men vi kommer ihåg mer än vad vi trodde och resten lär vi oss eftersom. Tillsammans.
Storebror med lillebror.
Dante på badstranden igår. Byte av blöja nr 32! Han siktar på 100 innan mjölkbajset upphört. Ordentligt mutad av Björn som utlovat en rejäl belöning om han byter 100st. Blir det 99 blöjor får han ingenting. Så det är verkligen allt eller inget som gäller! Fortsättning följer..

Skön skugga på Lapplaya i Gunnarn. Ovan hans huvud ligger strumporna om ni undrar.

Kurt Spurt sniffar och inspekterar skeptiskt det lilla pyret. Iklädd Björns bebiskläder. Ska gräva fram foton på Björn och Dante som nykläckta så vi kan gotta oss i ev. likheter.
He he, de flesta plagg är för stora, men även om de börjar passa så har klädkoden framförallt varit; blöja och handduk.
Lite lätt träning är alltid rätt! Som att försöka hitta magmusklerna, de där djupa..

På den här brottarmattan har Dantemannen tillbringat många timmar, både i sovande och vaket tillstånd! Introduktionen för Simon pågår för fullt. Tids nog kommer han få uppleva dess fulla potential – en fantastisk lekmatta!

Tags: , , , ,

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.