Bebisjäsningen fortsätter och även allt det andra..


BebisSimon jäser på i magen! Vi har som bestämt att Dantes favoritnamn är helt ok. Och skulle det mot förmodan visa sig att Simon är en tjej så får det bli Simona, eller Simone. Två månader kvar. Det känns förvånansvärt nog både långt bort och nära. Med Dante kändes det hela tiden som att en graviditet var aningen för kort. Vi skulle ju hinna så mycket INNAN bebin anlände. Som att arrangera världens största armbrytartävling för kvinnor, vara på träningsläger, mässor, hålla föredrag och inte minst dammsuga lägenheten! Nu 10 år senare är livet betydligt lugnare, även om vi både gör filminspelningar, elbilsresor och diverse uppdrag och det är fortfarande är ett par föredrag kvar innan Simons ankomstdatum (9 juli) och givetvis borde vi hinna dammsuga också. Men Kurt Spurt (vår kattpojke) är livrädd för just dammsugaren, så det blir hela tiden den givna bortförklaringen..men nu har vi ju gott om tid på oss. Vi borde hinna dammsuga minst en gång!

Hela 5 år har vi nu hunnit vara elbilsägare – mer om hur vi upplever att det är finns att läsa på www.fossilfri.com.

Nu har vi strax mer vår än vinter på våra breddgrader.

Planen är att min fönsterdjungel ska få flytta ut till växthuset till helgen. Nu förväntas det bli aningen varmare och växthuset har tinat fram, perfekt!
Fönsterdjungeln med perspektiv från en av mina dagliga vilopauser, soffan!
Björn och jag lekte eldningstävling med Dante och hans kompisar i samband med soppkokningen, vilket var både lurigt och roligt! Även om vi väntar på bebisen, ser vi till att planera för höstens uppdrag som för min del både handlar om olika presentationsuppdrag och spännande Civilförsvars- och Krisberedskapsdagar på plats i Storuman som framförallt riktar sig till allmänheten, med allt från prepping, skogen som skafferi, vård i glesbygd och tävlingar! Lägg in den 27-28 augusti i kalendern redan nu om du är nyfiken på att vara med!

Tags: , , , , , ,

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.