December 2020

Elbilen (Teslan) på plats vid Torpet i Lerberg. När solen tittar fram (vilket den verkligen inte gör ofta i december) har jag sett till att snabbt nyttja mina flexibilitetsmöjligher och lämnat kontoret med mobilen i fickan. Tillgänglig, men ändå skönt fri. Coronapandemin har gjort att jag har haft betydligt mer tid till allt jag tänkt att jag ska göra, sen nån gång. Som att laga en massa saker, beställa reservdelar och fixa, samt lämna in mer avancerade saker för reparation (klockor mm). Tid för att läsa, se filmer! Och eftersom jag haft Covid19 nyligt har jag kunnat supporta Elsa med en del, mest har jag sett till att allt det hon bakat inför jul inte hunnit bli torrt och dåligt..

Julmys i Lerberg! Vi har sovit ett par nätter i december i Lerberg (i närheten av Ensamheten) och de är de skönaste nätterna. Med flera lager tunga täcken och filtar sover jag gott även om det blir rätt svalt nattetid när brasan slocknar.

Middagen tillagas utomhus. Björn kockar i pannlampans sken.

Dante fyndade en julgran som typ växte i diket vid vägen upp till Torpet. Han var grymt nöjd!

På plats i lägenheten i Storuman. Den är som sagt iallafall grön! Och Dante är nöjd, då ser jag till att vara det också.

Ensamheten. Här firar ingen jul i ensamhet, även om det är pandemi. Jag som haft Corona åt lunch med farmor Elsa på julafton och sen fikade vi utomhus, innan det blev mörkt och det var dags för Kalle.

Julaftonsfika!

Sista dagarna på 2020 tillbringar vi i andra änden av kommunen. Med skidåkning i olika former och massor med mys vid brasan i ekohuset. Tankekraft från oss ?

Tags: , , , ,

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.