Röjarteamet som ibland hinner med en del annat

Vi är på gång! Röjning vecka nr tre. Vi drog igång direkt snön drog sig tillbaka och röjde först runt en och annan snöhög. Idag har jag dock kontorsdag, packar armbrytarbord, svarar på mejl, fixar en sönderbiten tand hos tandläkaren och lite sånt som är bra att fixa emellanåt. I morgon röjer vi båda på som vanligt igen. Det gäller att passa på nu medan Dante går i skolan. Skolavslutning på fredag! Vi har äntligen lyckats få det solcellsdrivna elstängslet och de självöppnande luckorna till växthuset på plats. Till slut, efter ett par nya försök händer det. Nötande ger tids nog resultat.

Tjohooo och min 30-årspresent är äntligen inhandlad och installerad. #snart40

Lammet Sven är nu drygt åtta veckor gammal och ska klara sig utan mjölkersättning, men de dagar det är kallt och regnigt får han en slurk flaska.

Lerberg! Så många underbara nätter och framförallt mornar jag har fått chans att tillbringa i Lerberg senaste veckan, tack vare att jag ”måste vara fårvakt”. Kanske inte supernödvändigt, men grymt mysigt.

Älgfilé som väntar på att få grillas #morsdagsmiddagen

Morsdagskortet från Dantemannen. Jag fick en kram på sängen och egentid på gymmet, faktiskt hela gymmet för mig själv! Bästa tänkbara start på morsdagen. Efter morsdagsmiddagen har det blivit fler grillmiddagar, älgburgare är en favorit!

Luckorna är på plats! Efter X-antal försök och mycket ”gruvarbete..”

Morgonstund i Lerberg, tidigare i veckan. Senaste dagarna har jag tittat till fåren kvällstid istället, efter röjningen och hittills har de sett nöjda ut och hållit sig i hägnet. Ikväll är det en vecka sedan de flyttades från Ensamheten till Lerberg. Hoppas de firar det med att vara på rätt sida av stängslet..

Lammet Sven. Ullig och gullig. Jag är ju typ skogs- och fårbonde just nu. Tränar bara på gym 1-2 ggr/vecka resten är skogsfys. Känns bra.

Tags: , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.