Uppdrag med fokus på ungdomar, hållbarhet och skog

I morgon drar jag iväg till Umeå för att vara på plats på Öppet Hus på Umeå Universitet den 26 februari.

Solen skiner flera dagar per vecka och vi passar på att vara ute så mycket som möjligt! En av de stora fördelarna med att vara egen företagare är att jag är fri att lägga upp dagarna som jag vill. Är det strålande solsken och det finns möjlighet att ”nöta kontor” tidigt på morgonen istället för mitt på dagen så gör jag det. Här nedan är bilder från senaste veckorna i Storuman och Ensamheten.

Vedkörning i Ensamheten. #dantemannen

Både skoter och såg är tankad med Aspen 

Jag agerar förste skottare och farsan förste huggare.

Dante och farsan i vedkörningsteam!

Mina Finizar. Kurt Spurt (med ”knorviga morrhår” – han måste ha gått för nära något varmt..) och Dante. Vi har haft det bra vi tre, men nu är Björn efterlängtad som bara den. Han är just nu i skrivandets stund på väg hem med tåg från Skidskytte-VM i Italien. Förhoppningsvis utan Coronavirus..

Bryggan vid Björns mor och far. Den här årstiden behövs inga filter. Allt är sagolikt vackert.

Is, snö och sol. Jag älskar det!

Dante cyklar oftast själv till skolan (dubbdäck och alpinhjälm), men ibland är det mysigare att åka lastcykel. Både för honom och för mig.

Whooo, surdegen lever fortfarande och förser oss med nybakt då och då, oftast 1 gång per vecka om jag är hemmavid. Är jag bortrest matar jag den bara innan jag reser iväg med varmt vatten och rågmjöl. Blir Björn nyfiken ska jag med glädje dela med mig av allt jag hittills lärt mig. Jag har aldrig gillat att baka, men surdeg är något helt annat. Intressant, mer levande och såååå spännande och dessutom GOTT!

Tags: , , , , , , , , ,

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.