Januariturné

Så var det dags! Väskan packad med föreläsningströja, träningskläder och galaklänning! Uppdragen börjar i Stockholm på måndag, men inte med Idrottsgalan utan presentationsuppdrag med fokus på omställning och fossilfri framtid och ett annorlunda träningsuppdrag! Sen passar jag givetvis in ett par möten innan tåget rullar vidare till Örebro och slutkonferens för ”Hållbart resande” 

”Projektet Hållbart resande i Örebroregionen närmar sig sitt slut och vi som arbetat i projektet bjuder nu in till slutkonferens den 29 januari 2020 på Club 700 i Örebro. Kom och bli inspirerad i ditt arbete med hållbarhet och transporter”

Tillbaka till Stockholm med galaklänningen i högsta hugg – givetvis en återanvänd, faktiskt från min första idrottsgala (januari 2001!) Dante godkände den och grävde fram passande finskor från garderoben – dags för prisutdelning på Återvinningsgalan. Från den galan hoppar jag sen på nattåget hemåt. Hem till vintermyset!

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.