Motorsågsskulptering, surdeg och bonusbarn

Uppdragen under min turné Stockholm-Hammar-Rävlanda-Hindås-Torsby -Säffle och tillbaka till Stockholm för presentationsuppdrag på Vind2019 gick fint! Björn var med på Elmässan och drog sedan hem till Dantemannen och Kurt Spurt.

Älskar kombinationen av att göra uppdrag och samtidigt hälsa på! Bodde hos kusin ”HulkFia” med familj under vistelsen i Hindås. Där gjorde jag både studiebesök, lekte i hennes coola gym och medverkade i podd och pratade Hållbarhetsdagen som arrangerades i Hindås. Där fick jag med mig en surdeg som jag matat och gett kärlek. Än lever den och jag har efter ett antal misslyckanden (som jag givetvis ändå ätit upp) fått till två som jag själv ser det perfekta surdegslimpor #nöjdareännöjdast

Kolla in! Surdeg och surdegsbröd #kanSnartTituleraMigSurdegstant #vuxenpoängdelux

Har länge tänkt hälsa på skönaste Lena Måwe, som jag lärde känna som 19-åring, strax innan jag startade företag och blev armbrytarkonsult. Eftersom det enligt mig är ”rätt nära” mellan Göteborg (Hindås) och Östmark (Torsby) passade jag på!


Lena och jag såg till att både njuta av utsikten över Kläggen och basta. Lena hoppade glatt i isbadet medan jag vaktade bastun.

Ett av mina coola studiebesök! Hos motorsågsskulptören Lotta Boholm Wall (hälsade även på hos Aspen och Hasopor) #motorsåg

Lotta på grisbänken. #motorsågsskulptör

Här började jag leka! Som vanligt när jag tar tag i en motorsåg stumnar ovansidan vänster arm direkt. Fascinerande! Måste helt enkelt lyfta mer motorsåg.

Färdig – min tomte! Att såga med carvingsvärd var en upplevelse.

Lottas 50-årspresent till sig själv. En totempåle delux! #motorsågsskulptör

Alltid mysigt att vara hemma igen med mina grabbar. #dantemannen #kurtspurt

High-five för novemberlovet!

Björns brorsbarn Theo och Liv fick hänga med oss #bonusbarn.

Kurt Spurt på plats i snön i Lerberg. Som jag så ofta säger – jag älskar kontraster och att resa genom Sverige är kontrastrikt. Som nu, från höst till vinter.

Kvällsfika i Torper #Lerberg

Vad ser ut att ha fått upp värmen rätt bra med tanke på Dantes ”klädsel”.

Suveränt bra rastplats! #armbrytarlokalen

Även kusin Fia (ni vet ”HulkFia”) med familj kom upp på lovet. Här visar hon klipp på allt coolt som hon och hennes Nicke fixar; www.fixas.se

På väg mot andra änden av kommunen och ekohuset. En elbil lastad med både ungar och katt. Plus en bob.

Höstlovspyssel på Naturum i Hemavan.

Närbilder på torkad kvanne som får ben och armar.

Färdiga! Nu dags för badhuset och sen lampjakt! Jag tycker att trötta barn sover bäst.

Vilka tror ni vi bjöd på middag när det var dags för Halloweendisco – Fia och Nicke såklart #www.fixas.se


Mitt barn..

Hela gänget! Liv, Dante, Theo och Tore (Fia och Nickes äldsta)

Redo för discot!

Så här såg det vinnande konceptet ut. Liv kollade in en bild på nätet och sa att blir jag sminkad sådär vinner jag, och mycket riktigt blev hon en godispåse rikare.

Skogsutflykt när det är som bäst. Dante med kompisar, redo att bestiga Rönnäsberget och tända ett minnesljus för farfar Tore. #livet

Rastning av elbilen och skogsinventering! Björn och jag konstaterade att vi har det vi gör med röjning framöver. Suveränt tycker jag – då är barmarkstiden säkrad med projekt med andra ord!

Vävning med farmor Elsa – äntligen! Som jag tänkt, i så många år, men igår blev det av. Ska bli dörrmattor med jeanstyg varvat med annat blått (från lakan och annat). Mamma kom förbi och sa att det verkligen blir livets väv det här. Hon kände igen typ alla mattrasrullar; farsans jeans, moster Dianas aftonklänning osv.. #vardagspoesi

Tags: , , , , , , , ,

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.