Lastbilsmässa och hemmafix

Karlskrona och Kalmaruppdragen gick fint! Har sedan hemkomsten både hunnit bli med snor och snyta ut skiten och är nu redo för nästa uppdrag som är Lastbilsmässa i Ramsele på fredag 13 september tillsammans med min trognaste vapendragare – pappa Kent. 

Är man lite snorig passar det utmärkt att jobba i vårt fixeri. Både cykelfix och kreativ uppsättning av pärlplattor har vi pysslat med.

Fyndade en ask med äldre sortens nubb i torpet i Lerberg (på vår skogsfastighet i närheten av Ensamheten) som vi satte upp pärlplattorna med på grånat virke på andra Lerbergsfynd (gamla doningar, dörr och något som liknar sköldar) #återbruk

Färdiga! Dante redo med trumpinnarna.

Plocka in läckerheter från växthuset kan man också roa sig med. Blir mer av det framöver – skördande och förädlande av alla fantastiska råvaror som vi har. Har dock inte lyckats få någon att ta reda på älgblod till julkorven än.. Trots att Björn har skjutit två älgar och jag stoppat hans ryggsäck full med vispar och kärl. Får nog helt enkelt se till att jaga själv! Även om jag hellre jagar småvilt. Tycker det är mysigt att vandra med bössan på ryggen. Helt själv. Det ska jag se till att göra framöver! #skogslängtan

Bild från senaste skogsutflykten. Dock utan bössa på axeln. Nästa gång!

Tags: , , , , , , , , ,

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.