KLIMATTORGET KARLSKRONA

Förbereder mig för att dra iväg på en miniturné med fokus på hållbarhet. I morgon är jag på plats i Karlskrona på Klimattorget och pratar om varför jag lagt elitidrottandet åt sidan och numer fokuserar 100% på att bli en planetskötare i världsklass och fossilfri år 2025. Tillsammans med lokala armbrytare kommer jag även att ge världsmästarinstruktioner i konkret handlingskraft (armbrytning)

Program scenen


11.00InvigningChrister Engman Klimattorget
11.30Vår KoldioxidbudgetMagnus Larsson Kommunalråd
12.00Hållbara städeSabina Andrén WWF
13.00Fossilfri 2025Heidi Andersson Planetskötare  och skogsägare
14.00IHållbarhet i kommuner och regionerLisa Wälitalo BTH
14.30Trolleri
15.00Solceller hemmaLinda Nilsson Energi och klimatrådgivare
15.30Trolleri
16.00Paneldebatt mellan klimattorgets föreläsare.Moderator Per-Arne Olsson VD Eriksberg
17.00Avslut

Varmt välkomna!

På lördag 31 augusti är jag sen i Kalmar och du är givetvis lika välkommen att dyka upp där!

Tidigare i veckan släpptes FINALEN i Hållbarhetsutmaningen med Volvo Lastvagnar där Björn och jag ger oss på att försöka ta fram framtidens Lastbil som vi döpt till ’eGOrun’som på latin betyder ”jag kör”. Lastbilen är självkörande, beställer reservdelar själv, tillverkad av kolfiber från svenska skogsrester, klädd med solceller och kör minst 60 mil på en laddning! #framtidenärhär #fossilfri2025

Tags: , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.