KLIMATTORGET KARLSKRONA

Förbereder mig för att dra iväg på en miniturné med fokus på hållbarhet. I morgon är jag på plats i Karlskrona på Klimattorget och pratar om varför jag lagt elitidrottandet åt sidan och numer fokuserar 100% på att bli en planetskötare i världsklass och fossilfri år 2025. Tillsammans med lokala armbrytare kommer jag även att ge världsmästarinstruktioner i konkret handlingskraft (armbrytning)

Program scenen


11.00 Invigning Christer Engman Klimattorget
11.30 Vår Koldioxidbudget Magnus Larsson Kommunalråd
12.00 Hållbara städe Sabina Andrén WWF
13.00 Fossilfri 2025 Heidi Andersson Planetskötare  och skogsägare
14.00 IHållbarhet i kommuner och regioner Lisa Wälitalo BTH
14.30 Trolleri
15.00 Solceller hemma Linda Nilsson Energi och klimatrådgivare
15.30 Trolleri
16.00 Paneldebatt mellan klimattorgets föreläsare. Moderator Per-Arne Olsson VD Eriksberg
17.00 Avslut

Varmt välkomna!

På lördag 31 augusti är jag sen i Kalmar och du är givetvis lika välkommen att dyka upp där!

Tidigare i veckan släpptes FINALEN i Hållbarhetsutmaningen med Volvo Lastvagnar där Björn och jag ger oss på att försöka ta fram framtidens Lastbil som vi döpt till ’eGOrun’som på latin betyder ”jag kör”. Lastbilen är självkörande, beställer reservdelar själv, tillverkad av kolfiber från svenska skogsrester, klädd med solceller och kör minst 60 mil på en laddning! #framtidenärhär #fossilfri2025

Tags: , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.