Hållbarhetsutmaningar

Idag släpps tredje delen i Hållbarhetsutaningen med Volvo Lastvagnar som går ut på att Björn och jag ska ge oss på att försöka ta fram framtidens lastbil!

Torpet i Lerberg har fått lite omvårdnad i form av slamfärg. Klassisk Faluröd.

Måla dörren, bygga farstukvist, renovera fönster och fixa fönsterfoder och nya vindskivor blir nästa års pysselprojekt!

Dante har tränat upp sina cykelskills och bara vi sätter oss och klipper lite tillsammans kommer fler cykelfilmer. Material och nya tricks levererar han hela tiden, gäller bara att hänga med för mig som ansvarig utgivare.

Ekohuset har både fått kärlek och besök av Kloka Hem, reportage kommer!

Secondhandfynd, gåvor och support av vår granne Anita (Handkraft & Återbruk)  gör att Ekohuset blivit aningen mer ombonat.

Ekohusarkitekten Maria Block och Kloka Hems Gunilla Welin på besök och dokumenterar. Sprakande brasa i Pertingerspisen är alltid stämningsfullt.

Utsikten är värd att dokumentera den med. Men lurigt att både få med rummet och utsikten. Blir sådana mörka kontraster.

Hela familjen framför ekohuset. Idyll, men en saknas..

Kurt Spurt! Men som tur var kom han hem efter 3 dygn. Grannen hörde honom jama och Björn drog iväg och hämtade honom. Vilken lycka! #återförening

Glad av allt fixande och att Kurt var tillbaka åkte jag på Mindkicker event på Engsholms Slott. Dagar med fokus på inre resor och hållbarhet.

Nästa vecka bär det av söderut, först Karlskrona för att delta på Klimattorget på fredag 30 augusti och sen vidare till Kalmar för att vara med på Kalmarsundsveckan lördagen 31 augusti – maxat hållbarhetsfokus!

Tags: , , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.