Ekohusbygget lämnas för nya uppdrag – Stockholm och Umeå nästa!


Vackra Västansjö i andra änden av Storuman.

Veckan har jag i vanlig ordning tillbringat i Storumanfjällen. Det är där jag hänger om jag inte är på uppdrag någonstans i Sverige, iallafall sedan augusti har det sett ut så. Till veckan blir det dock bygguppehåll och föreläsningsuppdrag i Stockholm och i Umeå (SLU). Till Umeå kommer Dante och Björn på fredag. Björn åker vidare med nattåget till Stockholm och sen ut i Europa på Skidskytteäventyr (kommentering för SVT) och Dante och jag leker med kusiner och drar sen hem till skola, julmysande och fortsatt ekohusbyggande.

Fönsterna på plats!

Vackert frostigt. Olika nyanser av grått. #fjällstugebyggaren

Att dreva med lindrev är roligt!

Nu har hela nedre plan i ekohuset fått Basecopanel.

Dante (7år) har skrivit sitt livs första lista, en önskelista!

Tags: , , , , , , ,

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.