Skogsdoktor, faster, filminspelning, ekohusbygge och nu Karlstad

Bild från en snabb, men nödvändig skogstur i Ensamheten i lördags. Behövde den. Varvar ekohusbygget med uppdrag även denna vecka, sen blir det mer byggfokus och färre uppdrag en period. Att vara sin egen chef (eget företag) är bästa tänkbara för mig.  Är nu ”packad” och redo för Karlstad! Vi hörs och ses!

Finaste mamma Jeanette följde glatt med som sällskap på doktorsäventyret! #tacksam

..och jag supportade iallafall en utflykt, till den gigantiska domkyrkan som inte går att få med bild på ett vettigt sätt.

Mitt fantastiska resesällskap tvingades äta sushi, vilket hon tyckte var helt ok, vi åt det flera gånger!

Långklänning och håruppsättning – redo för doktorshatt!

Bild från själva promoveringen på SLU i Uppsala.

Okej en doktorstitel är cool, men att bli faster är grymt coolt. Broder Frank med lille Levi som föddes under Uppsalavistelsen. Nu längtar jag som bara den till att få snusa på det lilla människovalpen.

Oskarp mobilkamerabild, tagen ca 4sek efter min hemkomst, men flossar man in en doktorshatt i Helly Hansenbrallingar måste det förevigas.

Har hunnit krama mina grabbar mellan varven innan jag packat om och dragit vidare.

Förra veckans fokusprojekt var en ny filminspelning för MSB (Myndigheten för samhällsskydd och beredskap) Nu med fokus på brandsäkerhet. Här kan tidigare filmer ses.  

Mån-tisdag i veckan har jag tillbringat på ekohusbygget uppe i Västansjö och målet just nu är att få på pannplåtstaket innan vintern kommer.. Nu packar jag om för att dra till Karlstad på uppdrag. Därefter blir det byggfokus i 2 veckor.

Tags: , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.