Overshoot day – 1 augusti 2018

Idag är det Overshoot day – dagen då vi har förbrukat vad som borde varit jordens totala årskvot av naturresurser. På fyra årtionden har vi flyttat dagen från december till augusti. Tillsammans måste vi börja agera för att #movethedate.  Eftersom återbruk är ett väldigt bra sätt att spara på jordens resurser har jag spelat in hälsningar med min Fairphone och donerat ett gäng med grejor till Erikshjälpen (Mästarnas tröjor, Fångarna på Fortet tischor, SVT Miljöhjältejackor mm) som du kan köpa via SECONDHAND.se istället för att köpa nytt; . Bra för både miljön och plånkan #miljönär. Tillsammans kan vi göra skillnad!

Tags: , , , , ,

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.