Umeå – Sundsvall – Göteborg – Helsingborg

Snart redo! I morgon packar jag med Dante, och tillsammans med Björn (som nu är på väg hem från Stockholm med elbilen) bär det av till Umeå och vidare mot Sundsvall för föreläsningsuppdrag för min del. Björn och Dante underhåller varandra under tiden. På torsdag natt hoppar Dante och jag på nattåget från Sundsvall vidare mot Göteborg för uppdrag på Universeum. Dante leker med sina ”kusiner” eller ja, jag vet – de är tremänningar, men eftersom kusin HulkFia är mer som en syster så tänker jag ofta att de är kusiner, fast så inte är fallet. Dante leker med Tore Tornado och Vidar medan Fia och jag håller presentationer och ger världsmästarinstruktioner på Universeum. Sen tar vi tåget och fortsätter mot Helsingborg där vi ska premiärsnusa på broder Torbjörns lille Vilgot! Som är kusin för Dante iallafall. Och givetvis ska det kombineras med några små möten och uppdrag som en knattetränarutbildning!

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.