Sprakande hösthälsningar

Nu är tv-inspelandet klart och vi får invänta resultatet som kommer att börja rulla på SVT i april 2018. Björn och jag sedan tv-projektets slut deltagit på Elmässan i Umeå där vi pratat elbil, framtid och hållbarhet, burit ett par älgar som vi också lyckats paketera och trycka in i alla tillgängliga frysutrymmen, laga till olika maträtter på gröna tomater och nu gör jag mig redo för att dra söderut – Helsingborg och Ystad. Skoluppdrag på Ystad Gymnasium och när jag liks är på den breddgraden passar jag på att krama broder Torbjörn och hans kärlek i Helsingborg. Sen tuffar jag hem igen och fokuserar på att ta vara på hösten på bästa sätt. Och på livet. Njuta mer. Andas. Kramas. Fler timmar i skogen. Tillagning av älgmule, tunga, plocka bär och tömma växthus, jaga, gräva potatis och en massa annat som jag bara vill ta till vara på – bygga på skattkammaren helt enkelt! Väva med farmor Elsa.. Allt det där jag väntat med att göra eftersom jag senaste 15 åren fokuserat på att bli så bra som möjligt på armbrytning. Nu tränar jag för att det är kul och för att må gott, sen är det ju alltid en bonus om jag lyckas hålla mig i sådan form att jag kan sparra med armbrytargymnasieeleverna och orkar dra hem ett par älgar. 

Lerberg i kvällssol.

Mys i höstmörkret.

Schack med Dantemannen.

Filmkameror på besök i Lerberg. 

Filmteam ett av två som jobbat i fem veckor på plats i Biguman.

Dante spelar Minecraft och Farmor Elsa kollar livestreamingen från VM i armbrytningen. Heja Fia! Guuuuld! 

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.