Volvo Lastvagnar rockade fett på Sweden Rock

Foto: @rikardorell

Hemma igen efter skönt intensiva Sweden Rock-dagar med armbrytarionstruktioner och utmaningstävlingar för Volvo Lastvagnar. Pokalerna med Sveriges starkaste hållbarhetsprofil från www.lungrens.com bröt Olle Andersson till sig med imponerande 76 vunna matcher på raken.

Sweden Rock Volvo Truck Champion = Olle Andersson med 38 vunna matcher på raken i höger arm och 76 vunna i vänster arm. Än står sig det svenska manliga rekordet på 110 vunna matcher som Ronny Dahl bröt till sig på Nordbygg 2014.

 Bra tryck! Foto: Hans Westerlind


Grepptävlingen vanns av Kalle Lane som lyckades lyfta det splitternya rolling Thunder greppet laddat med 85kg! Foto: Hans Westerlind

Tags: , , , ,

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.