Gladiatorerna och Utemässan

Kändisspecial 

På fredagkväll kl 20:00 (TV4)  bjuds det på kändisspecial i Gladiatorarenan. På tjejsidan ska skådespelerskan Sara Sommerfeld möta armbryterskan Heidi Andersson och på killsidan möts barnprogramledaren Nassim Al Fakir och höjdhopparen Linus Thörnblad.

– Varför Gladiatorerna igen Heidi? Jag menar du har ju redan lekt programmet för 15 år sedan.

Ha ha, ja det stämmer i en annan kändisvariant. Då var jag med för att det var smickrande att få frågan och att hela upplägget verkade spännande. Nu tackade jag ja, för att möta en av mina stora rädslor, ”släppa-taget-och-hoppa-i -vattnet rädslan” Själva grenarna och att stånkas med Gladiatorerna var sekundärt. Jag såg bara hinderbanan och hoppa i bassängen, samt åka linbanan som de stora målsbilderna framför mig. Att jag fick ha världens bästa coach (kusin HulkFia, Fia Reisek) vid min sida var givetvis tryggt. Jo och så en annan sak,jag gillar ju självklart den här typen av underhållningsprogram och valde Gladiatorerna istället för att medverka i Fångarna på Fortet eftersom inspelningen gjordes i Sundsvall och dit kunde jag enkelt ta mig fossilfritt med elbilen. Lite klurigare att ta sig till Fort Boyard i Frankrike om man nu som jag går in för att bli en planetskötare i världsklass.

Heidi Andersson, redo inför fredagens Gladiatorerna på TV4. Tid: 20:00.

 

På lördag är det armbrytarinstruktioner och arrangerande av utmaningar och tävlingar med fokus på styrka som gäller på Utemässan i Lycksele. Däremellan är det fokus på att få upp växthuset som har högsta prioritet.

Tags: , , , , , ,

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.