Klimatfestival på Stockholms Universitet

Programpunkt för mellan- och högstadieelever

 

Föreläsning: Hur blir man planetskötare i världsklass och fossilfri till år 2025?
Datum: 16 och 17 maj 2017
Tid & plats: 12–13 i Geovetenskapens hus, Stockholms universitet

Heidi Andersson, 11-faldig världsmästarinna i armbrytning och programledare för tv-programmet Miljöhjältarna, berättar om sitt klimat- och hållbarhetsengagemang. Hon pratar om styrkan att komma från byn Ensamheten, vikten av att göra val, följa sitt hjärta, sätta upp mål, uppnå dessa och sätta upp nya mål. Heidi vill vara planetskötare i världsklass med målsättningen att vara fossilfri till år 2025. Som 19-åring startade hon företag och blev Sveriges första armbrytarkonsult, vilket blev början på en tuff och fantastisk resa mot självförverkligande, kraft och styrka. Om viljan och pärgrävarmentaliteten finns är det mesta möjligt! Föreläsningen är 45 minuter lång och passar för mellan- och högstadieelever.

Innan och efter föreläsningen finns Heidi på plats på vårt Aktivitetstorg. Passa på att få världsmästarinstruktioner i armbrytning och delta i en utmaningstävling

Anmälan: hittar du HÄR

 

 

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.