Vintermys

Björn kommenterar VM i skidskytte i Österrike och Dante och jag är hemma och förbereder oss för både föreläsningsuppdrag och armbrytarevent och däremellan är livet vackert. Dante passar på att invirad i en mjuk filt omgiven av en hel djurpark med gosedjur sova nära och jag snusar och njuter av att han fortfarande är liten och vill kramas och mysa. Han luktar ju dessutom gott! Hur han nu kan göra det med tanke på hur sällan han duschar/badar. Med lite framtida tonårshormoner i systemet lär det ändras!

Ensamheten i strålande vintersol.

Fårskocken en aning avvaktande.

Elbilen parkerad framför mor och fars hus och de splitternya solpanelerna ligger och väntar på mer sol, för att kunna börja producera värme.

Vinterprakt!

Dante passade på att dra upp ett par abborrar medan jag gav mig på ett av alla mina påbörjade små projekt. Jag har maskinkörkort från mellanstadiet och med support av Farmor Elsa går det mesta att lösa.

Barnfåtöljen är från farbror Lars barndom och därmed runt 50 år gammal och säkert inte tillverkad av bästa skumgummi och lim ur ett giftperspektiv, men i det här fallet vinner nostalgi över giftsaneringsmani.

Tyget valde Dante snabbt och övertygande, för bra länge sedan. Aningen skevt här och där, men den funkar och är den redo att flytta ut till lekstugan till våren!

Dante har greppat det här med att bygga på gym!

– Spänn upp dig så tar jag en bild!  Foto: Dante Andersson Ferry

 

 

Tags: , ,

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.